Verzend- en retourbeleid

VERZENDEN

1.1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Na ontvangst van je order, zullen wij overgaan tot het zorgvuldig inpakken van het bestelde werk. Dit is handmatig werk en kan, afhankelijk van de drukte, enige tijd duren. Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan zullen wij je daar uiteraard over informeren.

De verzending geschiedt via aangetekende post of een verhuisbedrijf via aparte offerte. Om die redenen is het niet altijd makkelijk te voorspellen binnen hoeveel dagen je het bestelde thuis hebt. 

1.2. Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. De kosten van de verzending zijn iets hoger dan wat je wellicht gewend bent. Dit komt omdat wij de objecten aangetekend en verzekerd verzenden.

Sommige objecten zijn te groot om met de reguliere post te verzenden. Hiervoor heb je de keuze om het gekochte object bij ons op te halen dan wel een eigen vervoerder te regelen of ons een offerte te laten uitbrengen voor het vervoer.

1.3. Verzenden jullie ook naar het buitenland?

We bieden de mogelijkheid om naar vrijwel alle landen wereldwijd te verzenden. De kosten voor verzending worden automatisch berekend zodra je jouw adresgegevens ingevuld hebt bij het plaatsen van je bestelling.

Sommige stukken zijn te groot om met de pakketdienst mee te gaan. Hiervoor heb je de keuze om het gekochte object bij ons op te halen dan wel een eigen vervoerder te regelen of ons een offerte te laten uitbrengen voor het vervoer.

1.4. Ik moet mijn aankoop ophalen, hoe werkt dat?

Als een stuk te groot is voor de reguliere post, en u ervoor kiest om het stuk zelf op te halen. Stuur dan een mail naar info@vankerkhoff-art.store  of bel naar 06-57635413 om een afspraak te maken om het af te halen. 

RETOURNEREN

2.1. Mag ik de objecten retourneren?

Uiteraard mag je de objecten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Gezien het feit dat onze artikelen allemaal vintage objecten betreffen is er nooit sprake van een nieuw product. De kosten voor het retourneren draagt de koper.

Winkelwagen
Scroll naar boven